Over ons

Het geheim achter het succes van elk van onze projecten? Wederzijds vertrouwen.

Er waren eens vier broers. Ze specialiseerden zich elk in een ander deel van de bouwsector: nieuwbouw, renovatie, uitbreidingen en afwerkingen. Tot ze in 1997 besloten om hun uiteenlopende talenten samen te brengen in één polyvalent bedrijf. Strima onderscheidde zich al snel met hoogstaande projecten dankzij een nauwe samenwerking met privé-klanten en trouwe architectenbureaus.
De broers creëren deze sfeer van wederzijds vertrouwen en hechte relaties met klanten en architecten door hun buitengewone aandacht voor de verwachtingen, behoeftes en verlangens van de bouwheer.

Daarnaast hecht Strima veel belang aan de opvolging van de kleinste details en aan een onberispelijke service. Om dit te bereiken, heeft het bedrijf niet alleen de meest ervaren en gepassioneerde professionals verenigd, maar biedt het ook een uitzonderlijke dienst na verkoop in de weken en zelfs maanden na de oplevering van elk project.

Zo is het team altijd aanwezig wanneer de klant naar zijn nieuwe ruimte verhuist, om er zeker van te zijn dat elk technisch details perfect functioneert zoals de klant dat wenst.

Schrijnwerkerij

Hoogstaande meubels op maat

Door de diverse talenten van meerdere schrijnwerkers samen te brengen, heeft Strima zich van bij zijn oprichting gespecialiseerd in de creatie van unieke, op maat gemaakte meubels. Vandaag kan Strima terugblikken op meer dan 20 jaar ervaring. We leiden een eigen, sterk team van schrijnwerkers en meubelmakers die hoogstaande meubels op maat ontwerpen en creëren.

Knowhow

Een polyvalent team voor de meest complexe werven

Dankzij de uitzonderlijke expertise en professionele ingesteldheid van zijn team is Strima de aangewezen partner voor grote renovatiewerken op de meest complexe werven of voor technisch gevoelige projecten. Blader even door het onderstaande overzicht van onze lopende werven en overtuig uzelf.