Het sterke punt waar algemeen aannemer Strima op steunt om al zijn projekten goed te laten verlopen is een klimaat van totaal vertrouwen met zijn klanten: nieuwbouw, renovaties, aanbouw, aanpassingen en afwerking. Het is een van de sleutels tot het succes van dit polyvalente team dat aan het eind van de jaren 90 door vier broers werd gevormd. Begonnen als arbeiders in de bouw en na meerdere specialisatiewerken beslissen ze om hun algemene bouwonderneming op te richten in 2000. Al erg snel onderscheiden ze zich met projekten van een zeer hoog niveau, in perfekte harmonie samenwerkend met hoofdzakelijk privé cliënteel en trouwe architektenbureau’s, daarbij het familiale karakter van de onderneming respecterend. Vanaf het begin van een projekt zorgt de samenwerking in “bouwteam” voor een nauwe betrokkenheid van de klant, de architekt en de aannemer.

Vanaf het begin gaat het erom om banden te leggen door zeer veel gehoor en aandacht te geven aan de verwachtingen en aan de behoeften en wensen van de bouwheer.

Begaan met het beheer van een team dat samengesteld is uit zeer vakkundige professionelen hechten de vier broers alle belang aan de opvolging tot in de kleinste details. Strima legt ook de nadruk op een vlekkeloze service voor de opvolging van de bouwwerf en een service na verkoop in de weken en zelfs maanden die volgen na het einde van het projekt.

Het team blijft ook aan de klant z’n zijde staan voor een goede plaatsing en werking van de technische details tijdens de verhuizing en het betrekken van de nieuwbouw.